Åldrandet!

Från instakontot @situationer

Ursäkta språket, men kunde inte låta bli att publicera denna! Den talade till mig. Om den ständiga strävan uppåt och framåt. Och om att tiden går vare sig vi vill det eller inte. Och så kan jag inte låta bli att tänka – det är väl inte så farligt att bli äldre, och efter det tänker jag – det måste vara ett ålders- eller jag menar mognadstecken att jag tänker så…!

Imorgon, eller ja idag blir det ju för er, fyller jag år! Och det är ju kul och så!  Jag fyller ”bara” 33 men i och med min födelsedag har jag idag tänkt lite på det här med åldrande. Jag har sällan haft problem med att bli äldre, eftersom jag i många år och i många kompissammanhang oftast varit yngst. Så när alla andra började bli gamla, så gällde det inte mig för det kvittade liksom hur gammal jag än blev, så var de andra alltid äldre.

Och nu då? Ja, låt oss säga så här. Å ena sidan gillar jag verkligen att bli äldre. Man är vuxen (ingen som kan tvivla på det) och får bestämma själv, man får upptäcka och påverka och man är mindre osäker och vet att inget varar för evigt. Typ. Å andra sidan. Åren och tiden går rasande snabbt, minnet och kroppen förändras, och den ständiga frågan: vad ska jag bli när jag blir stor har jag fortfarande inget bra svar på..? 

Jag har ingen aning om framtiden… Men, bra är väl kanske det?! 


2 kommentarer

  1. Asså ålderstänket kmr nog med åldern…
    Älskar citatet, ska bums och genast börja följa det däringa kontot!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *