Lucka 7: Ywonne!

Det här är min kompis Ywonne! Henne lärde jag känna för åtta år sedan, måste det vara va? När vi träffades första gången klickade vi direkt. Och vi har kanske blivit mer kompisar på egen hand, utan familjer och barn liksom. Även om vi ofta ses i kyrkan, är det mer Ywonne och jag som genom åren gått och fikat, tagit promenader eller åkt på second hand tillsammans. Det är fint med sådana vänner! 
Något Ywonne är riktigt, riktigt bra på är inredning och DIY-projekt hemma. Jag har verkligen varit avis på hennes finmotorik när det kommer till sådant där pill. Älskar också hur inspirerad jag blir varenda gång jag är hemma hos dom. Nähe, nu ska ni får höra mer om henne!

Berätta lite om dig och er!

Vi är en familj på fem personer; pappa Simon 40, mamma Ywonne 37, Elijah 12, Milo 10 och Cherine 2. Landskrona-bor sedan åtta år tillbaka utan att ha någon anknytning hit från början. Älskar LA (Landskrona, red.anm :))! Livet är inte helt enkelt alla gånger men vi har lätt för att skratta ihop och det ger oss både energi och sammanhållning.

Vad är det bästa och svåraste med föräldraskapet tycker du? 

Det bästa med föräldraskapet är att man som förälder uppfostras. Man utmanas och får nya perspektiv.
Det svåraste är väl att förstå hur man bäst stöttar tre oerhört olika individer och att räcka till i detta. Och att ha tålamod…vissa är ju födda utan.

Vad upptar dina tankar just nu?

Vad kan jag göra för att bidra till en mer hållbar framtid för mina barn, och därmed alla barn. Och min mobiltelefon som ligger fastkilad i toalettstolen. Hur kan sådant ena hända?!
Högt och lågt med andra ord och så brukar det vara i mitt inre.

Slutligen, tipsa oss om ditt bästa life-hack?

Mitt bästa life-hack….att utnyttja dötid till nyttiga saker: städa när du sitter på toa och gör squats när du borstar tänderna!

2 kommentarer

  1. Ywonne, du är bara toppenbra! Vilket tålamod du har med barnen och med det som händer runt omkring dig! Ett riktigt föredöme bland mammor!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *