Tillsammans var vi starkare

Jag blev själv väldigt rörd av Jennies inlägg igår. Det var verkligen bland det finaste jag läst på länge.
Någon jag fått upptäcka är hur både Jennie och Frida har ett sådant vackert skriftspråk. De målar fram det de vill säga på ett otroligt sätt. Och jag tror att både jag och Elisabet har mer ett åsiktsskrivande. Kan det varit så? Hmm.

Idag är min sista skrivdag här på bloggen och vet ni, det är en ganska stor befrielse för mig (det vet de andra så ni behöver inte oroa er att någon ska bli ledsen på mig :)).

Jag har märkt det senaste året att jag har svårt att identifiera mig som en Hallelujamorsa. Eller, egentligen är det mer ordet ”morsa” som inte känns så relevant här längre. Det har varit svårt att skriva om mamma-grejer utan att hänga ut mina nu ganska stora barn och alla de där andra grejerna; amning, förlossningskiten, skärmtid, aktiviteter och sömnlösa nätter, det har jag redan skrivit om.

Jag har nog ett tag, utan att kanske vetat om det egentligen, längtat efter att bara få leva ut min ganska stora passion, nämligen att skriva och fota kring hållbart mode, kläder i mängd och second hand-tips. Ni får gärna fortsätta följa min resa där, som finns på instagram på @fairfashionistafilippa.

Ja, men det är ändå med flaggan i topp som jag avslutar här. Vilka morsor jag fick lyfta fram i vår julkalender till exempel! Och vilken respons ni gett här och på insta. Det har varit fint att få vara med. Och jag är rätt säker på att under dessa år har vi varit väldigt starka – tillsammans.

Allt gott till er! Och tack för den här tiden!

6 kommentarer

  1. Klokt av er att sluta när ni inte längre vill. Hlr egentligen inte direkt till er målgrupp, eftersom jag har vuxet barn, men har haft stor behållning av er blogg ändå. Så mycket kloka tankar ni delat med er av! Tack! Lycka till med era liv och fortsätt vara kloka!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *