Hallelujamorsorna goes Trollhättan

Kortfattat:

När? 10-11 juni 2017

Var? Trollhättan

Vad? 10 juni 14.50 startar vi i loppet Trollhättan City trail. 19.30 går vi ut och äter. Vi sover över på hotel. 11 juni 10.00 äter vi brunch och pratar om att vara kristen och förälder

Vem? Alla är välkomna! Du behöver inte vara morsa eller kristen eller kvinna.

 

Lite mer utförligt:

Vi tycker att det vore fint att ses i sommar och vi skulle hemskt gärna vilja träffa er; våra härliga läsare. Därför har vi hittat ett datum som vi kan och vi hoppas att ni är många som kan haka på!

Vi tycker att det är kul med nya platser och har därför bestämt oss för att ses i Trollhättan, en stad ingen av oss har en relation till. Datumet är 10-11 juni.

En gemensam nämnare för oss tre är att vi tycker om att springa. Därför har vi anmält oss till ett lopp. Det vore så roligt om du också ville springa med oss, men det går förstås lika bra att komma och heja. Loppet är en mil, det klarar du om du börjar springa lite grann redan nu. Det är ett ”trail-lopp” vilket innebär att det är ganska backigt, jobbigt förvisso, men också skönt för det blir ingen tids-hets. Läs mer och anmäl dig HÄR.

Vi kommer att bo på Scandic hotell Swania. Du får specialpris om du uppger att du ska springa loppet. Du kan boka HÄR.

På lördag kväll efter loppet (19.30) vill vi gå ut och äta med er. Info om restaurang kommer längre fram.

Söndag morgon 10.00 har vi ett litet samtal om att vara kristen och förälder medan vi njuter av en barnfri brunch.

Häng på! Det vore askul! Maila gärna elisabet.svahn@gmail.com när du anmält dig/bokat, så vi vet hur många som hänger med.