Om oss

Hallelujamorsorna är en blogg om livet som förälder i Sverige 2018. Vi vill att det här ska vara en plats där de riktigt små frågorna (vad betyder egentligen bolibo?) ryms, alldeles jämte de stora (hur ska det kunna bli fred i Syrien? och var finns Gud mitt i min sorg?) – precis som de gör i våra liv.

Hallelujamorsorna är;

Filippa Nielsen – lärare, gift med Emanuel och bosatt i Landskrona. Mamma till Elysia (7) och Elma (5). Gillar saltlakrits, träning, second hand, kaffelatte i mängder och just att fika är ju det bästa och viktigaste man kan göra i livet.

Jennie Hallgren – präst, gift med Patrik och bosatta i Alingsås. Mamma till Liv (7) och Mirjam (3). Gillar Bohuslän, naturreservat, teater (men går alltför sällan), att se växt både i trädgård och människor. Det fascinerar mig kanske mest av allt – att få vara med på en annan människas livsresa.

Elisabet Svahn – folkhögskolelärare, gift med Christian och bosatt i Rimforsa. Mamma till Sixten (6,5), Ture (5) och Bo (2,5). Gillar människor, samhällsengagemang, att arrangera fester, löpning, hiphop och färgen grön.