Hallelujamorsepodden avsnitt 10: På vems beskostnad?

I veckans avsnitt pratar vi om vad vi gör med våra liv och vem som får betala priset. Både Elisabet och Filippa delar barndomsberättelser om att deras föräldrar tagit dem till annan plats på grund av föräldrarnas tro. Men vi pratar också om vad vi gör med våra liv precis just nu. Allt detta tack vare en utmanande kommentar på ett tidigare poddasvnitt!
Så glöm inte att kommentera! You know, we love it!

Ps. Vi vet inte än varför poddarna inte trillar ner i iTunes och Podcast-appen men vi försöker jobba på det. Enklast lyssnar du via bloggen just nu!

11 kommentarer

 1. Och där avslutade jag kvällens sista hmpodminuter… viktigt, ärligt och utmanande avsnitt! Det är roligt hur ni tar upp ämnen som triggar tankar och minnen hos en annan ?. Två veckor från första gången vi träffades, en vecka och sex dagar efter vi blev tillsammans (you do the math) fick jag som sagt ett ultimatum av Elisabets storebror, ja. Men det var han = Skåne, Tollarp släppte han på mig lite senare och mer försiktigt med tillägget att ”Gud kanske mest menade att vi skulle nätverka med Tollarp på nåt sätt” (Han tyckte nog inte heller att det var den hetaste platsen på pappret att flytta till?).
  Nu är vi i alla fall där vi känner att vi ska vara och som Filippa avslutade med, det är både vackert och utmanande. Man bara måste: #älskatollarp ❤?????

 2. Alltså! Tack! Verkligen! Tack!
  Vi brottas och ber och funderar just nu över ett vägskäl som eventuellt ligger oss bakom hörnet – och era ord smörjde mitt hjärta så gott!
  Jag satt med pennan i hand och tog anteckningar – vilket jag nog aldrig förr gjort till en podd. Och så snart jag får tillfälle så ska jag spela upp det för Andreas. 🙂

  ”Det behöver inte vara dåligt fastän det gör ont…” ”Det är inte du som avgör var du bär mest frukt…” ”Infiltrera skolan…” Och så vidare! Bra påminnelser!
  Tack för er ärlighet, ert mod, er Kristusdoft och era olikheter!

 3. Hej! Tack för ett fint samtal och lite predikande om Skåne! 🙂 Jag stämmer in i kören.
  Fortsätt det ni gör!
  Ps. Välkomna alla ni lyssnare till Tollarp! /Pastorn i Tollarp!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *