Hallelujamorsepodden is live!

Vi testar på det här med att prata istället för att skriva! Vi har redan spelat in några avsnitt och det känns väldigt spännande! Samtalet ger möjlighet att ge fler nyanser men är också mer utelämnande på något sätt. Därför ser vi tacksamt fram emot att ta emot kärleksfullt levererad feedback!

Ett antal söndagar framöver kommer ni kunna lyssna på ett nytt avsnitt om ungefär 30 minuter med olika teman. Högt och lågt, precis som på bloggen.Berätta gärna för oss vad ni vill att vi ska prata om och vilka teman ni önskar!

Det första avsnittet handlar om första tiden som förälder och vi delar med oss om våra extremt olika upplevelser av att bli mammor.

Tack till våra fantastiska medverkande:

Emanuel Nielsen: klippning, musik och piano
Jonathan Lingman: trummor och mix
Andreas Sedin: gitarr

Ps! Ljudet blir bara bättre och bättre för varje podd! Ge inte upp! 🙂

Ps2! Det går att kommentera här under om du klicka på inlägget! Sen är det bara att börja skriva! 

9 kommentarer

 1. Blev positivt överraskad, jag gillar inte poddar. Älskar att läsa men det här med att lyssna är inte min grej. Så mycket tveksam valde jag ändå att ge er första podd ett försök och blev väldigt förvånad över att jag gillade den. Det var kul och fint att höra hur ni stöttade och ”utmanade” varandra i berättandet. Jag ville bara höra mer o mer. Hmmm…. Får kanske omvärdera min inställning till poddar….
  Första steget får bli att rota upp några öronsnäckor/hörlurar så jag kan lyssna på ett annat sätt.
  Sen blir jag så nyfiken så här kommer uppslag till andra blogginlägg/poddavsnitt. Hur går det för tjejerna i egna rum. Hur gör ni andra, delar barnen rum eller har de egna? Finns det några tankar bakom, praktiska/pedagogiska/ideologiska?
  Vi hade en fin ideologisk/pedagogisk tanke med att barnen skulle dela rum, (ett sovrum o ett lekrum eftersom vi hade den platsen) men då de var mer osams än sams blev det egna sovrum, så skönt för husfridens skull. Numera är de nästan alltid i samma rum…

 2. Det var jättekul att höra er!
  Att få med röster och samtal ger en annan dimension, det känns som man lär känna er lite mer☺
  Som någon annan skrev så stöttar ni varandra så bra i berättandet, det är fint!
  Ser väldigt mycket fram emot kommande avsnitt!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *