Måndagstips

Ny vecka! Nu kör vi!

frizon

Först ut är möjligheten att lyssna på min predikan från förra söndagen i Östermalmskyrkan. Jag pratar på temat ”mod att släppa taget” – om tillit, och delar mycket av min egen livsberättelse. (foto: fredrik grönwall)

Apropå livsberättelse. Ett filmtips. Filmen Amy. Det starkaste och sorgligaste jag har sett på väldigt väldigt länge. Och ett så isande tydligt exempel på att ”vinna hela världen men förlora sin själ.” Se den!

Vi har börjat lyssna på så mycket mer lovsång hemma, det är så härligt! Jag kommer att fortsätta tipsa här, ett av mina favoritband är Rend Collective, inte minst för deras kreativitet och livsglädje. Denna sång är kanske inte en av deras bästa, men den förmedlas här med så stor lust att jag bara fylls av glädje så att jag nästan spricker!

3 kommentarer

  1. Asså din predikan. Så bra. Tror nog att jag måste kalla dig till Vikbolandet snart!
    Och även Lisas var ju förunderligt fenomenalt bra. Ni har båda en så fin ton när ni predikar, det uppskattar jag väldigt mycket!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *