TÅ-LA-MOD, mamma

IMG_8291

Vår snart-4-åring är en kvällspigg prick. Till hennes mammas förtret ligger hon i sängen och ropar, gastar, är törstig, hungrig, kissig (och då var det himla längesen vi läste Alfons), och är inte det minsta trött. Och så går det på repeat ett bra tag.
Jag kommer in, är ganska lagom road nu efter en timmes ropande av de olika slag, och säger väldigt bestämt:
– Nu, Elma Nielsen, räcker det, du…
Jag blir avbruten:
– TÅ-LA-MOD, mamma. Du måste ha tålamod! Du får be till Jesus om mer tålamod.

Aaaand I´m out.

/Filippa

2 kommentarer

  1. Har sett en bok som ska vara olik många andra godnattböcker. Denna uppmuntrar barnet att sova och många har fått sina barn att somna efter ett par sidor. Rekommenderas till 3-5 åringar men jag har precis beställt denna till min mamma då det rekommenderas av föräldrarna då även dom har lyckats somna gott av denna bok. Den heter ”kaninen som så gärna ville somna”
    Kanske kan funka även för dina barn ?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *