Hej då februari – jag kommer INTE att sakna dig.

thumb_IMG_2455_1024

Alltså nu är det äntligen mars och officiellt vårmånad. Vilket innebär att värmen, ljuset och livet kommer åter. Vintermånaderna är så otroligt långa. Och längst av dem alla är februari. D-vitaminnivåerna är på minus efter en lång och mörk vinter. Aldrig känns det så långt till våren som när den är som närmast. Typ som i slutet av en graviditet. Aldrig känns det så långt bort till ett barns födelse som i vecka 40. Men så kommer den ändå; våren.  Till och med i detta avlånga land långt upp i norr. Jag älskar dom mer än alla andra solstrålar. Dom värmande solstrålarna i mars månad som tinar upp min stela och gråbleka kropp. Yes, kom igen våren!

Idag på vår lediga dag har vi hängt ute, lapat sol och ätit mycket våfflor. Dagens vårtips: dra ut förlängningssladden och laga våfflor utomhus. Och lyssna på Vårens första dag med Laleh.

/ Jennie

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *