En annan dagens outfit

IMG_9433

IMG_9432

Alltså jag kommer ju posta sånt här eftersom det är det här som är det viktigaste i mitt liv, typ. Eh, kanske inte, men det står väldigt högt på listan.

Kjolen köpte jag förra veckan på Pingstkyrkans second hand. Den är vintage. Och hur vet man det? Jo, plagget ska vara över 25-30 år gammalt. Jag är inte alls ett stort vintage-fan, men hittar jag plagg som är det, och som jag tror håller, köper jag det också. Jag menar, det finns ju rena vintage-människor, I´m not one of them.
Jag är då mer en märkesnörd som älskar att få sina märkesnördsbehov stillade på just second hand. Där har jag råd att handla och få vara lite fin i kanten om jag så vill. Tishan är av mitt favvomärke i hela vida världen; COS. Det är ett svenskt märke och själva kedjan ägs faktiskt av H&M. Men det här är helt annan kvalité och stil (vilket märks på de ordinarie priserna). Just den här t-shirten köpte jag på Röda Korset i stan, 55 kr kostade den. Den är egentligen min mans, men jag har fått dille på t-shirt och kjol nu så hans garderob får bara finna sig i det.

/Filippa

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *