Mod.

Just denna dag är Elisabet och jag iväg till Närke för att träffa massa kvinnor från olika sammanhang, kyrkor och landskap. Och lille Bo är också med förstås. Han tar det hela med ro, alla kvinnorna som tittar på honom med solsken i blick. Stabil grabb. Roligt och bra att vi hamnade här samtidigt. Då det inte var planerat. Det bara blev så.

Vi har kommit för att vara del av ett förkunnarnätverk som heter Nelly. För att ingjuta mod i varandra. För att Gud ska få gjuta mod i våra hjärtan. Och för att det är så gött att få vara tillsammans med bra kvinnor. Som en av talarna uttryckte det här idag: ”För att få vara tillsammans med andra förkunnarnördar”. Vi ska få tala till punkt om förkunnelse. Dela smärtan och glädjen i att få förkunna. Och se att det finns fler, fler därute som jag. Som älskar förkunnelsen. Att predika, berätta och visa på Gud.

Det här blir ett bra, viktigt och gött dygn. Återkommer med slutgiltig rapport ikväll eller till helgen om hur det gick: Fick vi mer mod efter dessa dagar? Och i så fall varför?

Fortsättning följer…

 

 

 

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *