En helg i skärgården

I eftermiddag åker jag till skärgården. Då inte den bohuslänska som en kan tro utan den östkustska. En helg som varit bokad sedan länge, det känns så gött att det verkligen är dags nu. En sista injektion av vila, vänner och god mat innan sista arbetsveckan. Jo, jag ska åka faktiskt få åka iväg själv. Eller ja, inte själv. Jag ska åka med några gymnasiekompisar. Hurra!

I början av det glada 2000-talet, möttes vi på Nösnäsgymnasiet i Stenungsund. Samhällestet, så hetta linjen. Vissa av oss var inne i teatersvängen, andra fokuserade på musiken eller bilden. Det var en riktigt bra tid. Vi har dansat, sjungit och kalasat. Blivit kära och blivit dumpade. Åkt till Hemsedal, Prag, Zakynthos och Hultsfred. Vi har delat bostad, kläder, sorg och asgarv. Alltså vi tryckte in rätt mycket på dom där tre åren på Nösnäs ändå… eller hur? Detta är vännerna jag åker med i helgen. Såhär såg dom ut, way back:

IMG_8774_Fotor
Isabella
IMG_8777_Fotor
Nathalie
IMG_8776_Fotor
Josefin
IMG_8778_Fotor
Josefine Kummel

Såhär såg vi alltså ut då. Nu ska vi hänga en helg i en stuga och göra … så lite som möjligt.

Ni kanske blir uppdaterade med lite nya och fräscha bilder efter helgen…

Och så kan jag inte låta bli att lägga upp Grotescos fantastiska klipp ”Skärgården”. Detta är en av Isabellas och mina favoriter <3 Se och njut.

Skärgården here we come!

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *