Systerskapet

Jag gissar att en del av er lever kvar i eftersmaken av senaste Skam-avsnittet. Alltså!! Det kommer bli en klassiker. Känns som att jag skulle kunna se det hur många gånger som helst.

Jag ska inte spoila något här. Men eftersmaken har för mig varit en stark glädje över systerskapet. Vänner. Jag tycker att man inser mer och mer hur dyrbart det är. Vänskap är inget att ta för givet men något att vårda ömt.

Jag tittade igenom gamla bilder och sparade ner några som får mig att känna styrkan och glädjen över systerskapet. Jag älskar er! Och är så tacksam över er! (Och också över er som jag inte hittade bilder på under denna titt, jag har tagit alldeles för lite bilder den sista tiden alltså.)

IMG_2790

IMG_21312006-0505IMG_1231

DIGITAL CAMERA

IMG_1354IMG_2470

 

4 kommentarer

  1. Systrar som finns där för varandra asså. Det är starka grejer det! Och sista avsnittet; Yesss. ”Gladtårar”, som dotra mi säger, här hos mig vid sista scenen 🙂

  2. Senaste Skam var helt fantastiskt. Har inte sett nåt så bra på TV sedan jag vet inte hur länge.
    Och heja systerskapet!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *