Midsommar i Rimforsa

Ett stående inslag i vår sommarplanering är att försöka få till var sin vecka med våra respektive familjer. Christians familj brukar hyra en stuga en vecka och det börjar bli svårt att hitta tillräckligt stora stugor, just nu består familjen av 25 personer! I år blir det ett hus utanför Århus i Danmark som är målet, om ett par veckor.

Min familj lyckades få ihop en långhelg tillsammans nu under midsommar. Hela gänget kom upp till oss i Rimforsa vilket kändes väldigt fint. Det är första stora hänget sedan pappas begravning och det är ju en påtaglig sorg och saknad i vår gemenskap. Det blev särskilt tydligt för mig när jag skulle handla inför helgen och räkna ihop hur många vi var. 15 stycken. Det har ju under lång tid lagts till personer, svågrar, svägerskor och nyfödingar. Och nu plötsligt skulle jag räkna minus.

IMG_3557

Själva midsommarfirandet blev enligt konstens alla regler i det undersköna Krogsfall.

IMG_3558

Det var egentligen en stor härlig fest, men eftersom det var längesen vi sågs var vi lite asociala och höll oss lite avsides.

IMG_3562

När min familj träffas står alltid löpning på programmet. Här är jag, Christian, min bror Daniel och min svåger Marcus efter 13 tuffa terrängkilometrar.

IMG_1534

Ture, Majken och Daniel spelar finger-fotboll. Ett annat kul inslag var att vi hade ”you-tubekväll”, där vi alla fick dela med oss av våra favoriter utifrån olika kategorier. Vi höll oss inom ”emotional”, ”högt och lågt” och ”uppbyggligt”.

troll

Men allra mest var vi utomhus. Vi grillade muurikka-pannkakor över öppen eld och de som vågade klättrade ner i Trollegaters coola grottor.

En maxad men väldigt härlig helg. Jag grät när de åkte hem, det är smärtsamt att ha människor en älskar på långt håll. <3

2 kommentarer

  1. Alltså det låter helt ljuvligt. Och förmodligen pga pms så grät jag också en tår i slutet av ditt inlägg. Hoppas ni ses snart igen ju! <3

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *