Ordning och reda i garderoben minsann

DSC_0435

Här hänger mina kläder nu för tiden. Vi har ingen garderob längre efter vår ommöblering vi gjorde i somras. Men det gör ju inte mig något, för då får jag titta på mina underbara skönheter varenda dag. Här hänger mina finväskor, två av dem är alltså köpta på en finloppis jag var på. Så himla glad för dem! Det är bl.a en äkta Gucci-tote (som det så fint kallas) och den är ju såklart vintage, annars hade jag aldrig haft råd med den.

DSC_0438

Något som hjälper varje morgon är att alla mina kläder hänger i färgordning. Då vet jag snabbt vad som finns i den färg jag önskar. Smidigt alltså!

DSC_0439

Barnens lilla discolampa hänger fint kvar.

 

DSC_0440

I helgen var vi hos mannens familj i Västerås och jag tog en snabbis till Myrorna där. Värt! Två skjortor och en ursnygg kjol för 39 kr/st. Vilka kalaspriser det var där!

DSC_0441

Sedan har jag tillägnat en hel hylla åt mina fina fashionista-böcker. Tips, tips är ju boken ”Säker stil” om du är lite lost i din stil och vill få ordning på den. Jag vet, sjukt ytliga grejer här, men det här är ju mitt största intresse i livet.

/Filippa

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *