Måndagstips – det jag fyllt mig med sista tiden

Måndagmorgon och jag sitter på kontoret, har inte lektioner förrän om en timme och har lite tid att kolla mailen och vakna till. Jag känner mig lite förnyad av lovet faktiskt. Även om vi bara varit hemma och det varit fullt upp med barnen.

Att vara lärare är ett konstant utgivande och jag inser behovet av att ta in också. Kände mig helt tom när jag gick på höstlov. Och nu, ja nu har jag nytt att ta av liksom. Här är lite av det jag fyllt på med:

Jag lyssnade på ett fint samtal med Kent Wisti i Dagens podd Dagens människaEtt fräscht samtal om att vara ledd av anden som gav mig många nya tankar.

Sedan råkade jag höra teologiska rummet igår när jag körde bil. Det har jag typ aldrig orkat göra, det måste vara det att jag nu fyllt 35… Ylva Eggehorn och Owe Wikström samtalar med John Sjögren om återställelsens glädje. Väldigt deep. Men också väldigt uppmuntrande och fräscht om att komma hem till Gud. Du hör det här.

Nu har det släppts en liten film från årets Frizon. Det här ger mig så mycket energi! Att bara se alla unga människor i en miljö utan alkohol och droger där de får vara fria och leva ut vilka de är och tillbe Gud. 01:33 in i filmen springer min Ture förbi, så himla gullig!

Jag vet inte om ni kollar på Så mycket bättre men lördagens avsnitt var riktigt bra. Sabina Ddumba har en så naturlig och ärlig framtoning. Fina möten och tolkningar.

Så kom jag på att jag nog inte tipsat om den här fantastiska sången.

Kram hörrni och ha en fin vecka!

6 kommentarer

  1. Åh, frizon!!!
    (Nu är ingen längre man eller kvinna utan alla är vi ett i Kristus. Ändå: det är många killar i den där videon!?) (Och Ture är sötast av dem alla!)(alltså jag vill inte vara den som är den, men jag råkade notera detta. Men fantastiskt att se all denna glädje som strålar från varje människa!)

    1. Det är bra att lägga märke till sånt! Jag var tvungen att kolla igenom en gång till. Och jag tror det är ganska 50/50, sen kanske att det är fler ”långsamma bilder” på killar så att tjejerna inte får lika mycket tid..

  2. Vad härligt att du fått energi på lovet! Det finns verkligen en djupare mening med lov för lärare, halleluja och amen för det! 😀 Även jag har någon slags ny energi, tror jag. Haha, det återstår att se på fredag 😉

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *