Fem november

Är inte november ovanligt solig i år? Jag har en -må bra-period. I oktober var jag förkyld nästan hela månaden och kunde inte träna så mycket och kände mig väldigt trött. Men nu har solen kommit, i november av alla månader. Jag tycker att november har oförtjänt dåligt rykte, även om solen inte skulle titta fram. Det är vardag, det är rutiner, det är dag för dag. Precis så som jag älskar att ha det.

Jag tog mig en titt i fotokatalogen på datorn och bjussar därför på mina fem senaste november.

IMG_1491

2012 Var Sixten så här liten och bedårande. Christian var hemma med honom och jag jobbade halvtid som ungdomsledare i kyrkan. Det var en härlig mix för mig, att landa i småbarnslivet och samtidigt få göra sådant jag älskar.

IMG_2997

2013 – Ja, våra pojkar kom tätt. Här håller jag precis på att återvända till livet efter en tuff starttid som tvåbarnsförälder. Ture hade kolik och här börjar han må bättre och mitt hår, ja vad ska vi säga om det…

IMG_2823

2014 hade pappa precis fått personlig assistans och det var en konstig känsla att alltid ha med en ytterligare person när familjen träffades.

IMG_8657

2015 hade jag en en-månadsbebis som var precis såhär gullig.

IMG_2024

2016 – hade jag precis kommit in i livet som bibellärare på Liljeholmen. Att få följa unga människor några steg på vägen, samtala och tillsammans lära oss mer om Gud och livet – är typ det bästa jag vet.

5 kommentarer

  1. Drömjobb! Och en lyx att få kombinera drömjobb med barn som man får älska hur mycket som helst och som är jättebra på att bidra till… personlig utveckling. ? Faktiskt, det låter som en oerhört fin tillvaro i mina öron.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *