Det kan inte bli sömnigare än såhär

Hej på er!

Det känns som det var längesen jag skrev här. Och det var det ju på sätt vis!

Julen är alltså över för den här gången. Och jag har varit i det allra sömnigaste töcken jag någonsin varit över en jul. Det har känts lite märkligt, för jag har seriöst nog kunnat slumra till lite varstans. Så trött! Eller sömnig rättare sagt.

Vi har haft en väldigt annorlunda jul. Dels har Emanuels familj flytt landet (Skåne alltså), vilket gjort att vi bara varit med dom en endaste dag (!!!!!). I vanliga fall tillbringas mycket tid med dom runt jul. En annan orsak är att Emanuel är helt ledig precis hela tiden. Nästan lite störigt faktiskt (skoja VERKLIGEN!).

Så det som hänt är att jag gått ner i något viloläge jag aldrig skådat och alltså somnat. Mitt på dagen. Sovit länge på morgonen (vad är det liksom?!?). Det har såklart sin påverkan att barnen är så stora nu att de roar sig själva hela morgonen.

Jag är så glad för den här ledigheten vi har, det är också första gången sen vi blev ihop som vi inte ska på läger över nyår. Det är en befrielse att inte ha planering hängande över sig, samtidigt är det trist att inte hänga med så många sköna människor.

Men jag ser fram emot flera saker ändå. I veckan ska jag ha en heldag med mina två äldsta, bästa vänner. Alltså den dagen längtar jag efter så jag spricker. Vi ska hälsa på goda vänner i Malmö, handla något gardinfäste på Ikea och så ska jag läsa. Mitt enda problem är att jag somnar när jag läser… men det kanske blir bättre snart. Hehe.

Ha en härlig ledighet ni som har en!

/Filippa

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *