Träning när den är som bäst!

Den här veckan har jag haft två nya träningsupplevelser. Den första var på min födelsedag då jag fick lov att i ostressat tempo hänga på mitt fina gym. Jag hade för första gången tagit med dusch- och ombyte och anade att det fanns en bastu där. Det blev ett väldigt lugnt pass (mycket oro i kroppen, svårt att ta ut mig då), men en desto längre vaaaaarm dusch med hårinpackning och en stund helt själv i bastun. Det var LJUVLIGT. Jag längtar till nästa gång!

Min andra var den här. Jag kom hem från jobbet igår, fortfarande med extremt mycket oro och stress i kroppen. Jag ville inte köra ett sånt där hårt Tabata i vid tv:n, men ville för hela livet inte ut på en promenad i storm och minusgrader. Då hittade jag hiphop Tabata på samma kanal som det hårda Tabata-passet! Popsugar heter deras kanal och det finns ju massor kul! Det här passet var peecis lagom för en stressad själ.

Det behöver verkligen inte vara jobbigt eller tråkigt att träna. Det blir var man gör det till! Tjo!

/Filippa

Hiphop Tabata!

Stenhård Tabata!

Rolig och jobbig Tabata!

5 kommentarer

  1. Det var den där tabatan som fick tillbaks mig till träningen. Tack! Hiphop versionen låter ju också lajbans!

    1. Amen visst var den bra? Och han är ju så sjukt rolig också! Även hon som leder hiphopen är asskön, och det känns som man får tramsa loss lite. Haha, det får man väl alltid om man vill, men det var kul! Try it!

  2. Jag provade Bamses gympaspel med barnen (2 och 4 år) för första gången idag. Man slår en tärning och får olika rörelsekort som man ska utföra. Sedan tog vi rörelsekorten och gjorde rörelserna till musik tillsammans. Jättekul!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *