Lite vårkänslor ändå

Precis innan det vänder och liksom blir vår och varmt på riktigt, jag tycker det är skitjobbigt. Nu har jag längtat så evinnerligt länge på den där himla våren.

Men vi har faktiskt haft några fina dagar här i väst och jag känner nån slags spirande känsla inombords. Kan det vara ny kraft och energi som är på gång?

Liksom våren har haft många bakslag med snö, blötsnö och iskalla nätter så har även min själ levt ett bergochdalbaneliv de första månaderna i år. Ber och hoppas på mer av ett sakta tuffande framåt än alla ups-and-downs.

I väntan på mer vår ute satsar vi på vår inne. Mitt kök ser ut som en plantskola och mina ungar är drillade på att vattna och så frön! Dessutom har vår lägenhet en inglasad balkong! Världens grej när en gillar växter. Så nu har hag lite grönt och påskfint att vila ögonen på. Love it!

IMG_5031 IMG_5034 IMG_5041 IMG_5023

Var hittar du kraft i väntan på våren? Ge mig dina bästa tips.

Ha en fin helg!

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *