Energipåfyllning en vanlig fredag

Det händer ganska ofta faktiskt att vi hamnar här på fredagskvällar. Det är verkligen en oas. En oas i livet skulle jag säga. Inte bara den helt otroliga trädgården eller inomhusmiljön för den delen, det är ju såklart människorna som gör det.

Det här är vänner som vi umgåtts med precis hela tiden sen vi blev ihop, Emanuel och jag. De är cirka tio år äldre, och vet ni vad? Det är så himla skönt tycker jag. Att umgås med personer som gått igenom mer än du själv, det är ett lugnt över dom som en själv inte alltid har. Även om vi också tampas och delar livets svårigheter och har en väldigt ömsesidig relation.

Igår fick vi komma som vi var (jag själv ganska låg, trött och ont i min kropp), äta hemgjord pizza, säga opassande saker (som man gör vid extrem trötthet ni vet), alla barn hade det bra och sedan avslutade vid med att bada badtunna nån timme. Det var så skönt! Och det är så skönt att ha sådana här människor i livet, som man orkar umgås med när man egentligen inte orkar umgås.

Åh, det finns så mycket mer att säga om dessa fantastiska människor. Men det får bli i ett eget inlägg.

We love you Lindvallys!!

Ha en fin lördag alla, och har ni inte visare människor i er närhet- skaffa’t! Det är så sjukt värt.

/Filippa

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *