Det är inte jag, det är du

Här kommer lästips från mig igen! Ni anar inte hur stort det är, men det är det!

Mhairi McFarlane heter författaren och detta är den fjärde boken av henne jag läser. De är såååå härliga! Enkla, mysiga, lyckliga slut. Det var mitt krav när jag bad en bokslukande vän om hjälp; jag vill bara ha lyckliga slut, världen är så illa som den är.

Spring och låna, eller löp och köp!

Men just det! När jag läst ut denna är jag helt ensam på marknaden igen. Jag vill läsa sånt här, enkelt och lyckligt och bra. Fler tips? Jojo Moyes och redan avverkad!

/Filippa

6 kommentarer

  1. Ett tips: Mellan himmel och hav av Anna Fredriksson. En roman om relationer mormor/mor/dotter i Österlen -miljö! Mvh Birgitta

  2. Böcker är ett härligt tidsfördriv!
    Sheila O’Flanagan är en irländsk författare som skriver mysiga feelgoodböcker, det finns en hel del av henne. Tror det liknar författaren du tipsar om även om jag inte läst något av henne än.
    En annan favorit är Kate Morton. Hennes böcker är välskrivna och gåtfulla, utspelar sig oftast i tre olika tidsepoker och historien vecklar sakta ut sig utifrån de olika perspektiven. Ofta lite tragiska men vackra historier, men man vet från början om det tragiska, fast hur det skedde visar dig efter hand…
    Det var mina tips det?

  3. Läste nyligen Anna, Hanna och Johanna av Marianne Fredriksson. Uppslukande och vacker, lättillgänglig.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *