Frizon-hänget och alla våra fans

Jag och Elisabet är på frizon! Inte tillsammans egentligen men vi lyckades hitta lite tid till tjöt. Och här hittade vi två av våra största fans också (tihi).

Jag, Emanuel och barnen åkte upp till Örebro i onsdags till min lillebror med fruga. Vi köpte dagspass på Frizon igår. Då hade vi turen att Silver (SÖK PÅ SPOTIFY FÖR GUDS SKULL!) hade konsert i Ladan kl 14. Alltså. Dessa två kvinnor! Önskar att jag fick sagt det till dom, men de hade försvunnit när jag fick tid.

Dessa två, jenny och Ellen. Inte nog med att deras musik och texter och röster är gudomliga. De är så sjukt sköna på scen! Jag blev så himla uppmuntrad av att se två ROLIGA (också seriösa såklart) brudar på en så stor scen. Äntligen, kände jag. Äntligen är kvinnornas tid här!

Det var väldigt trevligt att träffa denna kvinna. På oerhört lite tid har hon redan gett mig inspiration och utmaningar. Det är sånt hon gör med en, förstår ni!

Frizon 2018, året då jag egentligen var alldeles för gammal och bara tittade in lite grand. Ändå åker jag idag hem till Skåne fullt av tankar i huvet. Fullt av funderingar och saker jag tror jag ska förändra. Kvällen igår avslutades med dans och glädjen att få träffa Julia, som sjöng så vackert i lovsångsteamet att jag blev alldeles rörd.

Det härligaste är ju alla människor! På scen här hittar vi våra vänner Albin och Jon. På området hade våra vänner Maria och Fidde fixat så fint. Det är sån glädje att få träffa dom och se allt bra de gör (också för att alla är våra gamla lägerbarn som nu är vuxna och man blir lite stolt liksom!)

Det här tyckte Elma var bäst. Att få dricka varm choklad i en kaffemugg. Hon diggade till musiken och värmde sig i filten.

Tack frizon!

Och tack Gud för att du fortsätter verka genom denna festival.

Amen!

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *