Uppmuntran från ”En underbar pod” och några sanningens ord från Lauren Daigle

Alltså ibland blir en ju lite extra glad. Igår blev jag det.

Helt utpumpad, som en sur och blaskig disktrasa. Så var känslan igår. Men då blingade det till i mobilen och Filippa hade fått höra att Hallelujamorsorna och jag omnämndes i ”En underbar pod – med Erica och Clara”. Det är ett litet kort extraavsnitt som kallas: Du kommer kunna arbeta igen.Där blir jag citerad direkt från Halleujamorsornas insta (följ om ni inte gör det! Hallelujamorsor på bild) om hur det känns att vara tillbaka och nosa på prästeriet igen. Här lyfts jag fram som ett gott exempel på att det går att komma tillbaka till arbetet (!) Alltså jag blev så rörd så jag fällde en tår här när jag gick runt med dammsugaren här hemma.

Tack Erica och Clara, ni har hjälpt mig så extremt mycket med att ha förståelse och tålamod med mig själv. Fortsätt med ert goda och sköna snack i podden och tack för en fantastisk bok: ”Hjälp jag är utmattad”. Den är ett måste för alla som är utmattade, är på väg tillbaka eller bara den som vill lära sig mer på ett vettigt och enkelt sätt. Sköna och smärtsamma självinsikter och goda råd utdelas på ett mycket generöst sätt! (Och tack Filippa som köpte den till mig!!)

Och så vill jag bara skicka med några sanningens ord från Lauren Daigle: En ny bekantskap som dök upp i FB-flödet häromdagen. Gött för mig som stundtals funderar en del på vem jag är nuförtiden då mycket inte är som det har varit med ork, prestation och arbete. Jag är bra ändå. Jag tränar på att tänka så. Eller som min terapeut sa: ”Du gör så gott du kan.” Sant. Mer än så kan ingen av oss göra.

 

I keep fighting voices in my mind that say I’m not enough
Every single lie that tells me I will never measure up
Am I more than just the sum of every high and every low?
Remind me once again just who I am, because I need to know
You say I am loved when I can’t feel a thing
You say I am strong when I think I am weak
You say I am held when I am falling short
When I don’t belong, You say that I am Yours
And I believe, oh I believe 
What You say of me

 

6 kommentarer

  1. Superbra bok och kul med omnämnandet! Låten är min senaste favorit – väldigt lik min förra favorit med Lauren dom heter ”trust in you” – SÅ bra!

  2. Tack snälla för låten! Hade inte hört henne innan. Den är min nya favoritlåt o jag har redan delat den med flera ”systrar”?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *