All I want for fall break is…

På fredag kl 11.00 går jag på höstlov. Eller, inte riktigt, jag jobbar måndag och tisdag, men det är lite annorlunda att jobba med kollegor än sjuttioelva konfliktfyllda barn. Eller själv, för den delen, som vi också gör nästa vecka. Det blir skönt med lite avbrott liksom.
Men det händer också massor roliga saker på mitt höstlov. Saker jag sett fram emot i flera månader faktiskt! På söndag träffas ungdomstrion hemma hos mig, och så åker jag till Örebro för att hälsa på lillebror och fru. OCH ska bo ensam på hotell, kan ni tro. Och så ska jag och barnen åka till badhuset och gå på second hand också! Jag längtar så jag håller på att spricka!

Men mer saker önskar jag mig ändå. Jag önskar att jag kommer ner i en sådan där riktigt härlig vila. Just nu känner jag mig inte så stressad alls faktiskt, jag har det mesta under kontroll. Men, visst vore det kul att lyxa till det lite extra? Saker som vore härligt på lovet:

Denise Rudbergs senaste bok som typ alldeles nyss kom ut. Åh vad jag längtar efter att läsa mer om Marianne Jidhoff och gänget. Det finns sju böcker innan och de är så himla härliga, bra och spännande!

Senaste numret av ELLE! Jamen snälla nån vilken lyx! Egentligen önskar jag att jag hade typ 10 modetidningar på tåget till Örebro och bara sitter där och gottar mig i sex (jobb)timmar.

Jag tänker ägna många timmar åt träning, japp så är det bara! Jag har varit utan alldeles för många veckor nu och igår tog jag tag i det igen. Alltså, sådär riktigt hård träning. Fy vad skönt det är! Fy vad bra jag mår! Löpning och så mitt favoritpass på Youtube:

Och såklart, mängder av det bästa jag vet!

Härligt! Men det är ändå tre dagar kvar av hårt jobb. Så, nu kämpar vi på! Ser fram emot lite ledighet (jag) och så länge kan vi ju glädja oss med att alla de saker jag tipsat om, är saker man kan göra/äta även när vardagen rullar på. YES!

Go onsdag!

/Filippa

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *