ny vecka!

Japp, nu är det verkligen vinter i Rimforsa. Alla på jobbet läser väderapparna med stor frenesi – ryktet går nämligen att det ska regna på torsdag. Vi hoppas såklart att det här snötäcket ska få stanna kvar, det är riktigt tokvinter här just nu.

Sprida tankar i mitt huvud en dag som denna:
 
– Åt vilket håll ska vår nya soffa stå på övervåningen?
– Vad jag längtar efter att fler ska få lära känna Guds kärlek!
– När ska jag få tid att träna denna veckan?
– Vilka idéer ska jag ta med mig till söndagsskoleplaneringen ikväll?
– Jag valde nog fel kläder idag, de känns inte riktigt som jag känner mig.

Ja, det är nog allt jag kan klämma ur mig idag. Hoppas ni har mer igång i era huvuden!3 kommentarer

  1. Ett tips till söndagsskolsplaneringen är Lars- Göran Rönndahl, Gospel Sam, Han reser runt tillsammans med sin fru och håller i barnmöten i kyrkor och utåtriktade arrangemang utan kostnad trots att han är 70+ för att han brinner för detta! I helgen var han i vår kyrka och det var väldigt uppskattat av barn och ledare

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *