True love

Jag har sett några avsnitt av den där dokumentären som finns på svtplay om R. Kelly i veckan. Och jag ångrar det nästan, nej se inte den. Det är så brutalt fruktansvärt och olyckligt och ett kraschat människoöde som leder till att krascha så många andras.

Men undertonen som legat kvar i mig är denna: bara Jesus. Bara Jesus kan stilla vårt begär. Bara Jesus kan hela de där djupa såren som format människor till vad löpsedlarna kallar för ”monster”. Bara Jesus kan vända onda spiraler och sätta stopp för mörkrets utbredande.

Det är på riktigt. Bara han kan stilla vårt begär. Bara han kan mätta vår hunger. Låt oss hjälpas åt att inte leta överallt och ingenstans. Och sluta jaga och irra med blicken.

Låt oss hjälpas åt att söka Jesus. Äta av brödet som inte gör oss hungriga igen. Dricka av det levande vattnet som stillar vår törst.

Åh, vad vi älskar dig Jesus.

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *