När hjärtat är som en vindflöjel

Förra veckan var det så gött och välsignat att barnen kunde få ha sportlov med sin farmor och farfar i Stockholm. Barnen blev hämtade och lämnade vid dörren (!) Har blivit ompysslade, gått på bio och lekt med sina kusiner. 

Här hemma har vi packat flyttkartonger, gråtit, sovit och ätit ohemult många semlor. Gråta, sova, fika, vänner och promenader det är mina bästa överleva-sorgen-lifehacks. För just nu är det överleva som gäller. Då måste en vara snäll mot sig själv. Jag gör bara sånt som är gott för själen. Och flyttpackar… 

Ja, känslorna och tankarna är så röriga; Dom är snabba och tröga på samma gång. Märkligt.

Hur skönt det än var att få chansen att kunna vila ordentligt så var det samtidigt väldigt skönt att få hem barnen. Dom fyller vårt sorgkantade hem med så mycket energi och glädje. Så som bara barn kan göra. 

Och så fick vi det här brevet av åttaåringen. Då svämmade hjärtat och tårkanalen över av kärlek.

2 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *