Nytillskott i Hallelujamorsorna!

Från och med den här veckan är vi SÅ glada att välkomna Frida Vingren in i Hallelujamorsegänget! Wow liksom! Och låt mig berätta lite mer om det.

I början av sommaren bestämde Hallelujamorsorna att vi skulle be och tänka lite extra på bloggen. Jag tog saken på allvar och efter mina första böner och funderingar började jag tänka på min kära vän Frida. Frida, ja hon kanske skulle vara med?

Vi försökte under hela sommaren få till en dejt, våra små familjer, men det gick verkligen inte! Jag ville liksom känns pulsen, se om hon ens skulle vilja vara med.

I onsdags sms:ade vi lite och Frida skriver något i stil med; jag skulle vilja skriva mer! Tror du det finns chans att haka på er på bloggen?

Jag typ trillade ihop av glädje. Och i torsdags välkomnade vi in Frida i gänget och det känns SÅÅÅ bra!

Frida är ju snart tvåbarnsmamma (som synes, väldigt snart!!!!) och bor i Kristianstad med make och sötaste lilla Tyra. Men, det kommer hon berätta mer om i veckan.

Varmt välkommen, frida! Så himla underbart!

Och annars fortsätter det ungefär som vanligt faktiskt. Glöm inte lämna en kråka här ibland så vi vet att ni är med! Det blir ju så mycket roligare!

Kram och kärlek till eeeeer!

1 kommentar

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *