Här är jag nu!

Så hamnade jag här. Med min längtan efter att skriva mer, utmana mig  själv och göra något ihop med andra. Hedrad över att få vara med dessa guldkvinnor, Filippa, Elisabeth och Jennie – tack!

Aldrig trodde jag att jag skulle bli kallad morsa eller mamma. Men så blev det och idag är min största glädje (och det svåraste och det viktigaste jag någonsin gjort) att få följa vår 3åriga Tyra på hennes upptäcktsresa. Och i magen finns barn nr 2, beräknad att komma på fredag(!). Japp, på fredag. Så glad för detta men asså också – Gud hjälpe oss!

Så vem är jag? Frida Vingren, 32 år, människa, dotter, syster, fru och mamma. Nyfiken på det mesta men sällan nog för att bli nördig – tyvärr. Brinner för kreativitet, människor, församling, rättvisa, återbruk och secondhand.  
Varifrån? Ja det kan man undra (missionärsbarn) men sedan 3,5 år tillbaka bor vi i Kristianstad, Skåne.
Gör? Just nu är jag föräldraledig och väntande på barn nr 2 som sagt. Annars arbetar jag som arbetsledare på Erikshjälpen och som koordinator i Östermalmskyrkan. 
Vad mer? Jag känner mig sällan modig och har genom åren varit rädd för typ allt man både kan och inte kan, vara rädd för. Men ibland glimmar det till och jag blir påmind om saker jag gör idag som jag aldrig någonsin trott mig själv göra. Det är mitt lilla vittnesbörd och min största skatt. Det är vad Gud gjort i mitt liv. Han har gett mig riktig frihet.

Det var lite om mig. Så nu, let´s do this. På återseende hörni! 

12 kommentarer

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *