Om jag hade pengar (och döttrar…)

Det hör väl inte till vanligheten med varumärkesplaceringar här på hallelujamorsorna. Och vi är (tyvärr) inte sponsrade men jag måste bara få göra ett inlägg om Mini Rodinis höstkollektion. Den träffar min estetik så mitt i prick! Jag ÄLSKAR alla plagg. Och eftersom de är hållbart tillverkade och med genomtänkta sociala villkor för de som tillverkar kläderna så tror jag även Filippa går med på att jag visar upp lite nytillverkade kläder här….

Håll till godo. (Och längst ner tipsar jag om hur man kan få fatt i mini rodini kläder utan att gå i personlig konkurs)

Visst är de fantastiska? 
Mina barn har en hel del Mini rodini, men jag tror att max 20% av det vi har är nyköpt. Jag handlar främst via de grupper som säljer sådana kläder på nätet. Och andrahandspriset är otroligt. Även det kan kännas saftigt. Men ibland säljs trasiga kläder, och de kan man komma över med en spottstyver. Och det är värt! Särskilt om man har en faster Inga-Lena som hjälper till med lagningen. Idag fick jag tre byxor med hål på knäna i postlådan som jag köpt för 150kr!

Som jag tidigare bloggat om så är en del av de där försäljningsgrupperna på facebook nästintill neurotiska. Man ska filma när man postar och jag vet inte allt. Därför är min favoritgrupp ”mini rodini köp&sälj hur du vill” – den är lite softare och man kan våga köpa utan att bli pryglad.

3 kommentarer

  1. Fina kläder! Går utmärkt att sätta klänningar på söner, båda mina har varianter av klänningar och tunikor på sig ganska ofta (5 och 2,5 år så jag vet inte hur det kommer bli i skolan).

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *