Om jag fortfarande rör på mig varje dag?

Hej och hallå!

Det var i augusti det här året jag bestämde mig. Jag skulle upp INNAN jobbet och göra någon form av rörelse. Jag säger inte träning längre, det är inget bra ord för det jag står för.

Men visst! Jag går fortfarande upp 5.40 varje morgon och gör oftast ett yoga-pass som inriktar sig på styrka och stretch. Ibland orkar jag inte 30 minuter så då kör jag halva passet. Och det viktigaste för mig är att det blir gjort, något, det lilla är okej!

Men ärligt talat längtar jag efter hårdare rörelse. Jag blev sjuk ordentlkgt i slutet av oktober och den satt hårt, den sjukan. Jag tagit fler promenader och varit noggrann med yogan, men inget mer alls.

Nu ser jag lite ljuset i tunneln ändå. Jag ser att jag kanske kan få till något svettigt pass snart och få lite träningsvärk.

Men tills dess är jag glad för rörelsen i mitt liv som jag högprioriterar. Att gå 10-11 tusen steg om dagen och lite styrka, det kan väl liksom inte vara fel?

Rör ni er rejält varje dag? Vad gör ni i så fall? Let me know! Låt mig inspireras!

4 kommentarer

  1. Känner verkligen med dig! Tänk att man ändå kan få längta efter att få köra ett hårt pass!? Snart händer det! Svettas nog inte varje dag, men kanske 2-3 gånger i veckan, och rör på mig emellanåt. Yoga hade nog varit bra dock, men ibland så killar det liksom för mycket i benen för att jag ska få ro till det. Men jag ska ge det en chans till 😉 Hoppas du blir bättre snart!

    1. Haha jag förstår dig! Ska ärligt säga att det inte killar så mkt i min kropp 5.40 på morgonen så då är yoga perfekt 🙂 men sedan jag skrev inläggen hr jag faktiskt lagt till lite styrka! Underbart ju!!

  2. Mkt inspirerande. Framförallt det här att du kommer upp på morgonen. Jag och Christian har skojat mycket över ett citat som en av mina amerikanska pastorer sagt i sin podd på sistone: ”Every great leader has to conquere their mornings”. Känns som du kommit långt på det området!

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *