Lucka 21: Anna-Carin!

Idag i kalendern är det Anna-Carin. Och Anna-Carin har jag egentligen inte känt i så lång tid, bara sedan typ februari, men om man skulle jämföra den tid vi lagt ner på att lära känna varandra kanske vi har känt varandra i trehundra år. Vi träffades på… instagram! Och har sedan dess träffats live två gånger, starta en podd om second hand-kläder (Second hand(b)lusarna, finns på Spotify och Itunes!) och planerat outftits och klagat på vardagslivet och peppat, uppmuntrat och lyssnat i mängd. Det är en väldigt fin vänskap jag fått det här året! Jag önskar väl egentligen bara att… hon och hennes fina familj bodde närmre. Men, nu ska ni få läsa om denna vackra, underbara kvinna och vill ni SE mer av henne kan ni kolla in hennes instagram @actastyle. God jul på er!

Berätta lite kort om dig själv?

Namn: Anna-Carin Eva Abrahamsson, 35 år.
Född i Norrköping
Familj: Gift med Andreas, två pojkar (2 resp 5 år), 1 katt och åtta hönor Intressen: KLÄDER, mat, hälsa och sånt.
Favoritfärg: Gul
Drömyrke: Mitt nuvarande. Studentpastor i Göteborg. Men när jag tröttnar på det drömmer jag om att bli frisör. Eller att öppna en egen secondhand butik med utvalda modeplagg.
Är bra på: Ord.
Blir glad av: Kreativa människor, presenter och lakris.
Blir arg på: Hur vi egocentrerade människor (inkl.mig själv asså) har så lätt för att förstöra för oss själva, dem vi lever nära och ja – vår planet.
Tre saker jag inte klarar mig utan: Min man – klyschigt va? Jo men faktiskt, han är min raka motsatts och just det har räddat mig så många gånger. Han är bäst på att lyssna och förstå vad jag behöver när jag själv inte fattar det. annars: mycket frisk luft och minst 3 koppar kaffe om dagen.
Lyssnar på: P1, diverse poddar om mode och mat och ofrivilligt till barnens skräniga leksaker.

Vad upptar dina tankar just nu?

Mitt i allt julstök med julklappar och lussekatter ägnar jag mycket tankekraft på texter jag skriver till en vinterandaktsbok som vi (Närverket Nelly) skriver just nu som ska komma ut till nästa advent! Vem är Gud i vintermörkret egentligen?

Vad är ditt bästa respektive svåraste med föräldraskapet?

Det bästa är att barnen hjälper mig att upptäcka vad som är viktigast i livet. Tiden tillsammans, att få vara frisk, ha närheten och nyfikenheten. Det fascinerar mig så mycket att se barnen lära sig nya saker, att deras karaktärer och egenheter växer fram och formar deras unika personlighet! Älskart! Det svåraste är väl den ständiga otillräckligheten och tröttheten en kan känna. När kraften, orken och tålamodet inte håller och jag bryter ihop för minsta motstånd.

Vad gör ni i jul?

Vi ska fira med min familj i Östergötland. Det blir mycket kusinbus, god mat och frisk öschötsk dialekt!

Slutligen, tipsa oss om ditt bästa life-hack?

Bara ett? Oh! Well. Låt dig inte styras av din rädsla. Rädslan för vad andra ska tycka, rädslan för dina egna begränsningar eller rädslan för att tappa kontrollen. Låt dig hellre ledas av det som ger glädje, lust och kreativitet in i ditt och andras liv. Och – gräla aldrig hungrig.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *