Fira dina segrar

Pga. mycket annat som skulle bli skrivit denna vecka så bidde det ingen ny text hitåt men jag delar ett insta. inlägg med eder, om träning från mitt konto @springforlivetochhallut :

Mascara i knävecken och solsken i blick. Eller hur var det nu? Hursomhelst. I år ska jag klara milen. Känner mig stark och snabb. Har inte sprungit hela vintern men cyklat. Som en gnu. Och jag känner det i benen, jag är stark. Skön känsla. Har inte velat pressa mig. Det har jag gjort nog. Därför är jag där jag är. Och så får det va.

Jag ska lyssna på kroppen även i år. Fram tills nu har kroppen min inte orkat mer än 5 k. Om jag sprungit mer har det tagit mer än det gett. Blivit slut och stum. Vägen tillbaka är lång, på så många sätt.

Det gäller att lyssna. Ta det långsamt och glöm inte fira när det går bra! Ett. Steg. I. Taget. #framåt #utmattningssyndrom #löpning #milen #baragört #lyssnapåkroppen #psykiskohälsa #endorfinkärlek #firadinasegrar

2 kommentarer

  1. Heja dig Jennie, du kommer att klara det när du känner att det är dags. Ta hand om dig ?‍♀️?❤?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *