Dagar för dans

Det här Nouwen-citatet återkommer jag till då och då. Och jag hade liksom bestämt mig för att när Christian fyller 40 – ja då ska vi minsann fira. Den här vårvintern har varit så mycket grådaskig vardag att jag ibland känt att det varit svårt att andas. Men så kom corona och det mesta har ställts in. Och mina planer var så nära att grusas. Men det gick att ställa om, ta till C-planen för barnvakteriet och vi kom iväg!

Till The Steam hotel  i Västerås. Några dagar ensamma på ett coolt hotell. 

Hur ofta skulle man inte träna om gymet såg ut såhär?

Ja allt var så snyggt och så härligt.

I restaurangen satt man i soffor.

Och jag åt fläderbakad vit sparris till förrätt, två dagar i rad.

Och badade på snyggast möjliga sätt.

Sen åkte vi hem och fortsatte firandet tillsammans med våra barn.

Ja ibland behövs lite paus från vardagen. God mat, gemenskap och få fira personer vi älskar. 

2 kommentarer

  1. Vilket pangcitat, och föredömligt agerat av er! Jag har tänkt så mycket på det där, vad händer med oss när festen uteblir?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *