Om oss

Hallelujamorsorna är en blogg om livet som förälder i Sverige 2019. Vi vill att det här ska vara en plats där de riktigt små frågorna (vad betyder egentligen bolibo?) ryms, alldeles jämte de stora (hur ska det kunna bli fred i Syrien? och var finns Gud mitt i min sorg?) – precis som de gör i våra liv.

Hallelujamorsorna är;

Filippa Nielsen – lärare, gift med Emanuel och bosatt i Landskrona. Mamma till Elysia (9) och Elma (7). Gillar saltlakrits, träning, second hand, kaffelatte i mängder och just att fika är ju det bästa och viktigaste man kan göra i livet.

Jennie Hallgren – präst men numera student igen. Gift med Patrik och bosatta i Alingsås. Mamma till Liv (8) och Mirjam (5). Gillar Bohuslän, naturreservat, teater (men går alltför sällan) samt att se växt både i trädgård och människor. Det fascinerar mig kanske mest av allt – att få vara med på en annan människas livsresa.

Elisabet Svahn – folkhögskolelärare, gift med Christian och bosatt i Rimforsa. Mamma till Sixten (8), Ture (6) och Bo (4). Har mycket energi och mycket glädje. Älskar Guds rike, att springa, Mini Rodini, rättvisa och människor.

Frida Vingren – föräldraledig församlingsarbetare, gift med Petrus och bosatt i Kristianstad. Mamma till Tyra (3) och …. ja, det får vi se!